• Betala säkert med Klarna Frågor? Maila oss på [email protected] Fri frakt på ordrar över 500 kr! Cookie-inställningar
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

. . .Att vara en Uncle Frank”Vi föds som original, men vi dör som kopior”. Ett välkänt citat av den engelska 1700-talspoeten Edward Young.  Men visst är det så. Frestelsen att falla in i samhällsnormen är stor, ändå finns ju tack och lov de där originalen som i sin förtjusande trubbighet vägrar att anpassa sig.

Det är ju precis just dom som bygger världen och detta är vår djuphjärtade hyllning till det bländande vackra egensinnet. Till friheten från ängslan. Till modet att inte bara gå som alla andra, utan att hellre i stället falla in i sitt eget hjärtas takt.

Vi kallar detta att vara en Uncle Frank. 

Alla känner vi en Uncle Frank och alla har vi en Uncle Frank inom oss. Ja, även precis just du.

Du vet, han mannen man undrar vem han är, han som finns där omkring oss och som vi faktiskt lägger märke till. Oftast tänker vi att ”ja han är ju en konstig fan”, men tänk om det är precis tvärtom, att det är han som är den normala? Den nya normaliteten, den som är individuell. För hur normalt är det att anpassa sitt original efter alla andra för att sen bara bli en kopia?

Alla är ju de facto bara normala i sin egen originalitet.

 

Nej, vi behöver fler Uncle Franks. Egentligen vore ju vårt vackraste Utopia om precis alla hittade hem till sitt eget original och levde efter det.

För faktum är ju att först då kan vi bygga vår bästa värld. En värld där precis alla har något att tillföra som ingen annan har. Och alla kommer att bli behövda.

 

Och det vackraste av allt är ju att då behöver man inte ens vara fantastisk, för att vara fantastisk.

 

Vi vill på detta enkla vis sätta strålkastaren på de absolut lysande personer som haft modet att gå sin egen väg, de som levt sitt liv på ett annorlunda sätt än vad som kanske inte alltid varit gängse norm.

Och än en gång då… fundera en liten stund, vem är Uncle Frank för just dig?

Är det rent av…du?